Algemene vragen.

Krav maga kan in principe geen sport worden genoemd maar een verdedigingssysteem. Uiteraard zijn wij sportief bezig, maar kennen geen wedstrijden en dus ook geen wedstrijdreglement. Op straat zal een aanvaller zich namelijk ook niet aan regels houden. Wij trainen echter wel met respect voor elkaar en uiteraard binnen de proportionaliteit van de Nederlandse wetgeving!

Voor een kennismakingsles volstaat een t-shirt en (trainings-)broek waarin u soepel kunt bewegen en een paar (sport-)schoenen met schone zool. Verder raden wij aan om een flesje water mee te brengen en evt. spullen om te douchen na afloop (Locatie Roermond heeft geen douche Blerick wel).

Dat u wellicht niet in het bezit bent van persoonlijke beschermingsmiddelen, zal altijd rekening mee worden gehouden. Om letsel te voorkomen, raden wij aan om uw sieraden voor de les af te doen. Uiteraard traint u gewoon naar uw eigen kunnen mee met de les. Onze instructeurs zijn ter plaatse te herkennen aan het rood/zwarte uniform en zij kunnen verdere vragen uiteraard beantwoorden. Mocht u beperkingen hebben of andere aandachtspunten, geef het dan altijd voorafgaand aan de les even aan, zodat er ook rekening mee kan worden gehouden.

Dit doe je via https://allstimula.nl/lid-worden/. Klik daar op de knop direkt inschrijven en vul het formulier in. Hiernaast dien je het machtigingsformulier (te verkrijgen bij de instructeur) ingevuld en ondertekent in te leveren bij de instructeur. De instructeur zal daarna het juiste abbonement toevoegen.

Kosten lid worden zijn als volgt :

  • Inschrijfgeld €10
  • Eerste maand pro ratio
  • Laatste maand (afhankelijk van abbonement)

Informatie leden.

Zorg ervoor dat je gegevens in virtuagym compleet zijn en current. Reserveer je trainingen van tevoren in de App. Herhaaldelijk boeken is allen mogelijk via de pc (https://allstimula.virtuagym.com/) en niet via de smartapp. Als je niet komt verwijder dan de reservering.

In principe ben je verplicht lid te worden van de bond. Dit gaat buiten Allstimula om. Zonder lidmaatschap kun je geen examens doen. Voor informatie over de bond en het lidmaatschap zie volgende link http://www.kravmaga-ikmf.nl/ikmf/lidmaatschap .

  • P0 Tok en bitje
  • P1 Bokshandschoenen 16 ounce en scheenbeschermers
  • P2 Mes
  • P3 MMA handschoenen
  • P4 Hoofdbeschermer
  • P5 Bodyprotector
  • G1 Pistool

Uiteraard kun je een gemiste les binnen een week in overleg inhalen.

Ook al train je Krav Maga dan kun je een gemiste les ook inhalen bij de zaktraining of de total workout.

Als je een les mist kun je die uiteraard binnen een week inhalen.