Ed Wilten instructeur/eigenaar

Ed Wilten – Skilled for life!
IKMF Certificeringen: Civiel instructor, Women Stay Away instructor, Kids instructor, Combat and Fighter instructor en Security instructor.

Opgeleid  tot ICT-er en ook werkzaam geweest in de ICT. Mijn grote passie was echter (vecht)sport. Enkele jaren geleden heb ik de sprong gewaagd, ontslag genomen en Allstimula opgericht. Mijn ervaringen in andere systemen zijn: Muay Thai, Judo, Taekwon-Do, Boksen, Schermen en Pentjak Silat. Ik gaf zelf al les in Muay Thai en was jarenlang basketbaltrainer. Ik ben ook al heel wat jaren werkzaam in de beveiliging (voornamelijk horeca en evenementen). Tijdens mijn werk heb ik veel ervaringen opgedaan met betrekking tot agressie, bedreigingen, wapengebruik en hoe daarmee om te gaan. Mijn militaire achtergrond kwam hierbij goed van pas. Door mijn ervaringen merkte ik dat de “traditionele vechtstijlen” op straat tekort kwamen en was ik continue op zoek naar een verdedigingssysteem dat echt werkt op straat.

Tijdens mijn dienstjaren ben ik uitgezonden naar Bosnië. Daar ben ik in contact gekomen met Krav Maga. Bij thuiskomst ben ik gelijk op zoek gegaan naar meer informatie over Krav Maga. Het systeem was echter nog niet beschikbaar in Nederland dus liet ik de instructievideo’s uit Amerika overkomen. Na het bekijken hiervan was ik meteen verkocht.  Enkele jaren laten  kwam het systeem naar Nederland en heb ik een aantal seminars gevolgd die mij ertoe bewogen hebben mij  in te schrijven voor de opleiding tot instructeur. Mijn trainer van Muay thai  heeft mij voorgedragen, zodat ik in 2007 in Nederland, onder leiding van niemand minder dan Eyal Yanilov, kon beginnen met de opleiding tot Krav Maga Instructeur.  Het jaar daarop heb ik het Civil Instructor diploma behaald zodat ik in september 2008 mijn school kon starten. In 2011 heb ik ook het Kids Krav Maga instructor behaald en women selfdefense diploma behaald. Om het volledig te maken heb ik daarna ook nog het Security Instructor  diploma en het Combat and Fighter Instructor diploma behaald.

Graag wil ik ook jou kennis laten maken met dit fantastische zelfverdedigingssysteem. Kom en neem een gratis proefles!

door Ed Wilten – Instructeur

Nermin Cerkezovic, instructeur

Nermin Cerkezovic – Skilled for life!
IKMF Certificeringen: Civiel instructor, Kids instructor , VIP Protection instructor en Military instructor.

Wat hebben handbal en kickboxen met elkaar gemeen? Helemaal niets, maar het zijn wel de sporten die ik beoefende. Hallo, ik ben NerminCerkezovic.
In 2013 ben ik begonnen met Krav Maga bij Allstimula in Roermond en dat beviel zo goed dat ik er verder mee wilde gaan. In 2016 ben ik dan ook officieel IKMF Civiel KravMaga instructor geworden. Het daarop volgende jaar (2017) heb ik ook de specialisatie IKMF Kids instructor gedaan. Om het af te maken heb ik de IKMF Military instructor course gedaan waarbij mijn militaire achtergrond en andere certificeringen zoals Close protection en CQB zeer goed van pas kwamen. Daarnaast ben ik ook instructor bij Navb- Nederlandse airsoft  BOSS (basic operative safety skills).

Ik geef nu al een aantal jaren met veel plezier les bij Allstimula in Roermond en sta te popelen om ook jou kennis te laten maken met Krav Maga

door Nermin Cerkezovic – Instructeur

Kim van Poppel / Instructor Trojan Workout

Kim van Poppel – Skilled for life!
IKMF Certificeringen: P1, Trojan Workout instructor

Ik ben gestart met Krav maga in 2016 , vervolgens ook met de bokszaktraining en de Total body workout. In mijn vrije tijd ben ik graag actief met o.a. wandelen en mountainbiken.

Verder ben ik werkzaam, in de zorg waar ik mensen met een verstandelijke beperking begeleid en ondersteun in hun dagelijkse behoeften en het behalen van persoonlijke doelen.
Ik ben nog lang niet uitgeleerd en hoop mezelf verder te kunnen ontwikkelen in zorg, welzijn, voeding en sport.
Ik zie een uitdaging in het zelf geven van trainingen en heb mijn Trojan Workout instructor certificaat gehaald.
Tijdens mijn training wordt je in 30 minuten niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker!
Mijn trainingen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar… of je nu een beginner bent of een gevorderd sporter.
Ik hoop dat ik jou enthousiast kan maken om je aan te sluiten bij Allstimula en we samen kunnen werken aan jouw persoonlijke groei!

door Kim van Poppel – Instructeur