WELKOM BIJ ALLSTIMULA

Stay Away

Vrouwen hebben vaak te maken met andere vormen van ‘geweld’ dan kinderen en mannen. Intimidatie, seksueel georiënteerde vormen van belagen, handtastelijkheden, opmerkingen en het constant opzoeken van grenzen. Voor vrouwen bieden wij de Stay Away lessen aan.

Wat is Krav Maga - Stay Away

Bij Allstimula hebben we een speciaal programma voor vrouwen: Stay Away.
Een 10 weekse cursus met een kennismakingseminar vooraf waarin d.m.v. Krav Maga technieken, psychologie, en scenario training hard gewerkt wordt aan weerbaarheid.

Vrouwen hebben vaak het beeld dat Krav Maga niet voor hun is, te hard en gewelddadig. Wanneer je filmpjes bekijkt op youtube begrijpen we dat mensen dit beeld krijgen. Wat men daar ziet, is vaak geen Krav Maga en als het dat wel is dan zijn het high level studenten of instructeurs die even aan de wereld willen laten zien hoe goed ze zijn. Het vrouwen-programma draagt dan ook niet de naam Krav Maga maar Stay Away. De training is aangepast aan de doelgroep maar lijkt in veel opzichten toch op het Krav Maga
uit de reguliere trainingen. De deelnemers moeten in zeer korte tijd weerbaar worden, daarom is het programma eenvoudig maar doeltreffend. Nadat vrouwen deze trainingen gevolgd hebben zijn ze niet meer hetzelfde als voorheen.

De nieuwe Stay Away start op 25 Oktober 2019 om 20:30 en duurt tot 22:00 uur (kwartier van te voren open). De cursus bevat 10 lessen van 1,5 uur die gegeven worden in het Allstimula Training Center, Middenhoven 10 te Roermond. De cursus zal altijd op vrijdag plaatsvinden van 20.30 uur tot 22:00 uur op de volgende data: 25 Oktober 2019, 1, 8, 15, 22 en 29 November 2019 en 6, 13, 20 en 27 December 2019. Benodigdheden voor de training zijn gemakkelijke (sport)kleding, sportschoenen voor binnen, flesje water, tok en bitje. Heeft u geen tok en bitje zijn deze bij mij te bestellen of te koop bij een sportzaak. De lessen bestaan uit theorie, lichte warm up (ieder op eigen niveau) en technieken. Voor vragen kunt u ook bellen met 0614635504.

NOG PLAATSEN VRIJ!!

 

Ervaar wat Stay Away voor u kan betekenen.

Vrouwen hebben vaak te maken met andere vormen van geweld dan mannen. Intimidatie, seksueel georiënteerde vormen van belagen, handtastelijkheden, opmerkingen, het constant opzoeken van grenzen. Het niet aangeven van grenzen en het niet opkomen voor je eigen waardigheid brengt veel vrouwen in de problemen. Een opdringerige kerel moet je behandelen als een 5 jarige. Een duidelijk NEE in combinatie met een overtuigende houding en blik kan vaak al genoeg zijn en geeft een grens aan. Voor de hardnekkige individuen hebben we andere oplossingen…
Onze vaste Stay Away instructeur is Ed Wilten.

ED

INSTRUCTEUR
TRAINERS
GEDIPLOMEERDE
KRAV MAGA INSTRUCTEURS
Bij Allstimula Krav Maga wordt u opgeleid door gediplomeerde en gecertificeerde Krav Maga instructeurs. Door de jarenlange training en ervaring kunnen we u zo de beste Krav Maga trainingen aanbieden. De vaste Stay Away instructeur is Ed Wilten.
TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER ALLSTIMULA - KRAV MAGA