WELKOM BIJ ALLSTIMULA

PERSONAL TRAINING

Leveren jouw bezoekjes aan de sportschool niet op wat je wilt? Jouw personal trainer van Allstimula inspireert, activeert en motiveert. Afgestemd op jouw wensen en behoeftes stelt jouw personal trainer een schema op maat voor jou op.

Wat is Personal Training

Personal training is een op een of in kleine groepen werken aan je fysieke gezondheid door middel van TRX, Kettlebell en Bodyweight oefeningen.
Workouts zijn kort veilig en gericht op functionele kracht. Deze training is haalbaar, plezierig en uiterst efficiënt voor een maximaal resultaat. De Total bodyworkout is een combinatie van circuit en bokszaktraining.

Het samen sporten werkt vaak extra motiverend. Je kunt je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een al opgerichte groep. Een groep bestaat uit maximaal 8-10 personen. Door de beperkte omvang van de groep is persoonlijke begeleiding heel goed mogelijk. De lessen zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen

Bokszaktraining
Bokszaktraining is één van de meest effectieve manieren om vet te verbranden, spieren op te bouwen en natuurlijk je conditie te verbeteren. De training op de bokszak is geschikt voor iedereen die lekker wil sporten: jong en oud, man en vrouw.

TRX training
TRX Suspension training ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. De TRX Suspension Trainer is een mobiel trainingsmiddel dat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop we TRX kunt inzetten om te trainen en je te helpen jouw doel te bereiken.

Kettlebell training
Trainen met kettlebells staat garant voor een intensieve, uitdagende en resultaatgerichte workout.” Door de vorm en verspreiding van het gewicht moeten je spieren harder werken om je lichaam te stabiliseren. Daarmee zorg je voor extra spierdefinitie bij je armen en rug, shape je de billen en werk je aan je core.

ED

INSTRUCTEUR

KIM

Trojan Workout Instructor

NERMIN

INSTRUCTEUR
TRAINERS
UW EIGEN
MOTIVATIE COACH.
Bij Allstimula wordt u begeleid door gediplomeerde en gecertificeerde instructeurs. Door de jarenlange training en ervaring kunnen we u zo de beste workout trainingen aanbieden.