WELKOM BIJ ALLSTIMULA

Krav Maga - Professionals

Beveiligers krijgen in hun werk regelmatig te maken met verbale en/of fysieke agressie. Vaak zijn deze vormen van agressie hetzelfde als waarmee de politie te maken heeft. De bevoegdheden en mogelijkheden van de beveiliger zijn echter volstrekt anders. Allstimala biedt maatwerk en oplossingen voor alle beroepsgroepen.

Wat is Krav Maga Professionals?

De beveiliger is vaak alleen, ongewapend en heeft geen middelen om iemand onder controle te brengen of houden en soms onvoldoende werkende communicatie middelen. Dit maakt het werk van de beveiliger soms zwaar, uitdagend maar ook gevaarlijk. Training in Krav Maga, zelfverdediging op een verantwoordde manier, kan ervoor zorgen dat de beveiliger zelfverzekerder een situatie ingaat en alleen daardoor al adequater handelt en erger voorkomt.

Krav Maga Professionals richt zich op de veiligheid van haar leden. We maken gebruik van ‘s werelds best geteste zelfverdedigings-methode Krav Maga. In de trainingen ligt vooral in het begin de nadruk op het aanleren en tot een tweede natuur maken van de Krav Maga principes, die in de technieken blijven terugkomen. Een van de kenmerken van Krav Maga is dat zoveel mogelijk dezelfde verdedigingen tegen verschillende aanvallen worden gebruikt. We herhalen de basis regelmatig onder variërende druk en breiden die basis steeds uit naar de eisen van het niveau waarvoor men traint. Het is altijd verstandig om een confrontatie te voorkomen. Daarom besteden we ook aandacht aan preventie door observeren en het beoordelen en inschatten van situaties.

Allstimula Krav Maga Roermond en Blerick heeft experts in huis die trainingen geven aan alle vormen van beveiliging. Wij zijn het enige IKMF-gecertificeerde Krav Maga-trainingscentrum in Roermond en Blerick dat jou helpt om jezelf te kunnen verdedigen.

Krav Maga redt levens!

ED

INSTRUCTEUR

NERMIN

INSTRUCTEUR
TRAINERS
GEDIPLOMEERDE
KRAV MAGA INSTRUCTEURS
Bij Allstimula Krav Maga wordt u opgeleid door gediplomeerde en gecertificeerde Krav Maga instructeurs. Door de jarenlange training en ervaring kunnen we u zo de beste Krav Maga trainingen aanbieden.