WELKOM BIJ ALLSTIMULA

KRAV MAGA JUNIOR

Niemand is beter gebaat bij een zelfverzekerde en sterke houding dan je kind(eren). Vervelende of agressieve klasgenootjes, vreemden die jouw kind aanspreken, volwassenen die een kind kwaad willen doen… In de Junior lessen leren kinderen en tieners spelenderwijs hoe ze zich zowel verbaal als fysiek kunnen verdedigen, zich assertief opstellen en met voldoende zelfvertrouwen zich staande kunnen houden in de huidige samenleving.

Wat is Krav Maga Junior

Krav Maga Junior is een zelfverdedigingssysteem speciaal voor kinderen en tieners tussen de 6 en 15 jaar! In de lessen Kids Krav Maga leer je op een leuke manier om voor zichzelf op te komen. Daarnaast leer je verdedigingstechnieken. Als je weet dat je jezelf kan verdedigen, straal je dat ook uit en word je minder snel slachtoffer van vervelende situaties.

Wil je weten wat je moet doen wanneer je wordt aangesproken door een (on-)bekende volwassene? Of wanneer je verkeert in “een vervelende situatie” op straat of op de sportclub? Of wanneer je wordt gepest? Dan is Krav Maga Junior echt iets voor jou! Door het nabootsen van realistische situaties krijg je op een praktijkgerichte wijze les. De technieken zijn effectief, eenvoudig en gemakkelijk aan te leren. Uiteraard gaat dit gepaard met veel plezier!

Ervaar wat Krav Maga voor jou kan betekenen.

Allstimula Krav Maga richt zich op de veiligheid van haar leden. We maken gebruik van ‘s werelds best geteste zelfverdedigings-methode Krav Maga.

In de trainingen ligt vooral in het begin de nadruk op het aanleren en tot een tweede natuur maken van de Krav Maga principes, die in de technieken blijven terugkomen.

De volgende onderwerpen komen tijdens de lessen aan bod:
• Zelfvertrouwen uitstralen;
• Stevig in je schoenen staan;
• Uitstraling;
• Stemgebruik;
• Houding;
• Verdedigingstechnieken;
• Klemmen;
• Afweren.

Voor deelname aan de lessen geldt een minimum leeftijd van 16 jaar.

ED

INSTRUCTEUR

NERMIN

INSTRUCTEUR
TRAINERS
GEDIPLOMEERDE
KRAV MAGA INSTRUCTEURS
Bij Allstimula Krav Maga wordt u opgeleid door gediplomeerde en gecertificeerde Krav Maga instructeurs. Door de jarenlange training en ervaring kunnen we u zo de beste Krav Maga trainingen aanbieden.
TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER ALLSTIMULA - KRAV MAGA